aardappel salade met gerookte makreel, haricots verts en verse pesto

2 maart 2018, In: diner, lunch, salade
0

In mijn Healthy Make-Over maand kan je dit gerecht prima eten. Sterker nog, het is een van mijn favoriete. Heel simpel te maken en zeer smakelijk

Wat hebben we nodig voor 2 personen:

150 g krielaardappelen in de schil (gekookt)

250  g haricots verts (gekookt)

1 el gedroogde tomaten

een scheutje extra vierge olijfolie

1 gerookte makreelfilet

4 el verse pesto (zie recept op mijn pagina)

zwarte peper en zout naar smaak

Hoe gaan we het klaar maken:

De aardappelen en haricots vers beetgaar koken en even laten afkoelen. Nu is het een kwestie van alles leuk op het bord presenteren. Eerst de aardappelen, haricots verts, tomaten en makreel. Maakt het af met een scheutje olijfolie, pesto en peper/zout. Smakelijk

Enjoy Good Food Good Life

Liefs Iloon

 

 

 

YOU MIGHT ALSO LIKE
6 januari 2017

Be HaPpY

Lifestyle
READ ARTICLE
18 april 2017

Havermout krentenbollen

lunch, ontbijt, snacks
READ ARTICLE
21 november 2017

Gezonde stoelgang

Lifestyle
READ ARTICLE