Enjoy Good Food

for a happy, healthy and foody lifestyle

About Me

Welkom op mijn site ENJOY GOOD FOOD. Ik ben gek op koken en alles wat daarmee samen valt. Zoals shoppen op biologische markten, “food” winkels en kookwinkels op zoek naar verantwoorde producten, kookattributen en gadgets. In het buitenland struin ik de plaatselijke markten af op zoek naar lekkernijen die je in Nederland niet kunt krijgen. En ga ik met zakken vol voedsel terug naar huis. Heerlijk genieten van al mijn aankopen.

Koken en lekker eten lopen als een rode draad door mijn leven. Van jongs af aan stond ik al in de keuken te kokkerellen. En dat is alleen maar erger geworden. Wat de een heeft met het kopen van te veel schoenen, kleding of tassen, heb ik met mooie, nieuwe kookboeken. Ik kan er niet genoeg van in de kast hebben staan. Heerlijk om in te lezen en inspiratie op te doen om vervolgens de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen en deze dan te delen met mijn gezin, familie en vrienden.

Uit pure liefde en interesse voor voeding ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in wat is nou gezonde voeding en wat niet. Al snel kwam ik erachter dat ik nog gezonder moest gaan koken. Stapje voor stapje heb ik mijn voeding/ leefstijl veranderd op weg naar een gezonder leven voor mijzelf maar ook voor mijn gezin.

Vanaf nu zou ik graag iedereen willen helpen om geen fabrieksvoedsel meer te kopen, maar te kiezen voor kwaliteit en echtheid van producten. Lettend op de juiste vetten, eiwitten en koolhydraten. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen het kan leren. Dus jij ook.

 

Mijn passie is om jou te inspireren, motiveren en coachen op weg naar een happy, healthy en foody lifestyle.

 

Inmiddels heb ik een opleiding voedingsdeskundige en lifestyle coach met succes afgerond en help ik je graag op weg naar een gezondere levensstijl. Dat is ook voor jou weggelegd… Verstandig gezond eten kun je leren, echt waar. Dus wil jij ook de meest gezonde versie van jezelf zijn. Neem dan contact met mij op. info@enjoygoodfood.nl

 

Enjoy Good Food Good Life

Liefs Iloon

 

 

 

Instagram Photos