Havermout krentenbollen

18 april 2017, In: lunch, ontbijt, snacks
0

Dit is nou zo’n makkelijk recept dat je even tussendoor kunt maken. Super gezond en nog lekker ook. Wat wil je nog meer Als ze klaar zijn eet je er een of twee op en de rest vries je in. Om een keer mee te nemen naar je werk. En geloof me, kinderen zijn er ook dol op.

Wat hebben we allemaal nodig:

  • 200 gram rozijnen:
  • 250 gram vanillekwark, of  je ook naturel kwark gebruiken en een tl vanille poeder toevoegen.
  • 250 gram havermout
  • 2 eieren.
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel biobakpoeder
  • snuf zout

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 175 graden. Doe alle ingrediënten in een kom en kneed alles goed door elkaar heen. Vorm nu tien bolletjes van het deeg en leg deze op een met bakpapier bekleedde bakplaat en bak ze circa 20 minuten op 180 graden. Deze bollen zijn niet lang houdbaar, omdat er geen conserveringsmiddelen in zitten. Maar je kunt ze gerust in de diepvries bewaren.

Enjoy Good Food Good Life

Liefs Iloon