pesto home made

2 maart 2018, In: detox, diner, lunch
0

 

Als je eenmaal zelf pesto hebt gemaakt, geloof mij, dan wil je geen kant en klare pesto meer uit een potje.  This is the real thing.

Wat hebben we ervoor nodig:

1 basilicumplantje

100 g pijnboompitten

100 g Parmezaanse kaas

extra vierge olijfolie

zwarte peper en zeezout

Zo gaan we het klaarmaken:

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan totdat deze lichtbruin zijn. Knip de basilicum plant tot aan de aarde. Was de basilicum blaadjes en stengeltjes goed. Pel de knoflooktenen en hak ze in grove stukken.

Pak een keukenmachine en maal de basilicumblaadjes/stengels, de knoflook, de pijnboompitten en de Parmezaanse kaas tot een gladde massa. Voeg beetje bij beetje de olijfolie toe totdat de juiste dikte ontstaat. Breng de groene pesto op smaak met zout en peper. Je kunt deze pesto zeker een week in de koelkast bewaren.

Enjoy Good Food Good Life

Liefs Iloon

 

YOU MIGHT ALSO LIKE
16 augustus 2016

spread van gerookte forel

detox, lunch, snacks
READ ARTICLE
19 augustus 2016

glutenvrije muffins

ontbijt, snacks
READ ARTICLE
6 januari 2017

Be HaPpY

Lifestyle
READ ARTICLE