About Me

Welkom op mijn site ENJOY GOOD FOOD. Ik ben gek op koken en alles wat daarmee samen valt. Zoals shoppen op biologische markten, “food” winkels en kookwinkels voor het inslaan van verantwoorde producten, kookattributen en gadgets. In het buitenland struin ik de plaatselijke markten af op zoek naar lekkernijen die je in Nederland niet kunt krijgen. En ga ik met zakken vol voedsel terug naar huis. Om thuis heerlijk te genieten van al mijn aankopen.

Koken en lekker eten lopen als een rode draad door mijn leven. Van jongs af aan stond ik al in de keuken te kokkerellen. En dat is alleen maar erger geworden. Wat de een heeft met het kopen van te veel schoenen, kleding of tassen, heb ik met mooie, nieuwe kookboeken. Ik kan er niet genoeg van in de kast hebben staan. Heerlijk om in te lezen en inspiratie op te doen om vervolgens de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen en deze dan te delen met mijn gezin, familie en vrienden..

Uit pure liefde en interesse voor voeding ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in wat is nou gezonde voeding en wat niet. Daarbij kwam nog dat na mijn 45ste mijn figuur begon te veranderen en ik steeds zwaarder werd. In mijn hele leven heb ik nog nooit aan de lijn gedaan dus nu ook niet.  Na vele informatieve boeken, sites en studies verder kwam ik erachter dat ik nog gezonder moest gaan eten en leven. Stapje voor stapje heb ik mijn voeding/ leefstijl veranderd voor mijzelf maar ook voor mijn gezin.

          Mijn motto: het leven moet wel leuk blijven :-)

Vanaf nu zou ik graag iedereen willen helpen om geen fabrieksvoedsel meer te kopen, maar te kiezen voor kwaliteit en echtheid van voedsel. Lettend op de juiste vetten, eiwitten en koolhydraten. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen het kan leren. Dus jij ook.

         Mijn passie is om jou te inspireren, motiveren en coachen op weg naar een happy,

        healthy en foody lifestyle.

Inmiddels heb ik een opleiding Orthomoleculair Voedings- en Suppletieadviseur en leefstijlcoach met succes afgerond en help ik je graag op weg naar een gezondere leefstijl en een natuurlijk gewicht. Dat is ook voor jou weggelegd… Verstandig gezond eten kun je leren, echt waar. Dus wil jij ook de meest gezonde versie van jezelf zijn. Neem dan contact met mij op info@enjoygoodfood.nl

Enjoy Good Food Good Life

Liefs Iloon