Onder ‘Comfort Food’ versta ik toch wel een Aziatisch noedel gerecht, bijvoorbeeld zoals deze..
Wat heb je hier voor nodig:
Hoe gaan we het klaarmaken:
Snij de kippedijfilets in kleine blokjes of reepjes en marineer ze met sojasaus. Laat een half uur tot een uur staan. Ondertussen de paksoi kleinsnijden. Hou de witte stronkjes apart van de groene bladeren. Maak de bouillon met 500 ml water en 1 bouillonblokje en met miso, gember, knoflook, koriander, komijn en cayennepeper.
Verhit de kokosolie in de wok, niet te hoog vuur. Doe vervolgens de ui en de kip erin en bak even aan. Voeg de witte stronkjes toe en daarna de bouillon. Laat 10 min koken en schep dan de groene bladeren erdoor. Proef … Is het lekker of mis je nog iets… Op de foto ben ik vergeten om geroosterde sesamzaadjes eroverheen te doen.
Enjoy Good Food Good life
Liefs iloon
Gaat over liefde voor verantwoorde voeding, want goed eten maakt je van binnen en van buiten mooi. Ik wil je laten zien wat gezond eten inhoud en hoe je dat makkelijk in je eigen leven kunt toepassen. Mijn passie is om jou te inspireren, motiveren en coachen op weg naar een happy, healthy en foody lifestyle.
Designed & Developed by Web Develope