Dit fijne recept van Rachel Khoo is de perfecte treat voor een luie zondagochtend. Of: verras je gasten ermee tijdens een uitgebreide brunch. Of zomaar omdat het heel lekker is.
Dit heb je allemaal nodig: 3 eetlepels ongezouten roomboter (gesmolten), 5 sneetjes wit, spelt, volkoren brood of glutenvrijbrood, 10 plakjes bacon, 5 grote eieren, grof zout en peper
Verwarm de oven voor op 190 graden. Met een deegroller rol je de sneetjes brood een beetje dunner en met een glas of koekjesvorm snijd je ze in 5 rondjes. Bestrijk aan een kant de sneetjes met gesmolten boter en bedek ze in de muffinvormpjes.
In een grote koekenpan bak je de bacon knapperig. Leg twee plakjes bacon in elk vormpje (zijkant van het brood) en breek daaroverheen in elk vormpje een ei. Breng op smaak met zout en peper. Doe in de oven tot de eiwitten zijn gestold, zo’n 20 tot 25 minuten.
Enjoy Good Food Good Life
Liefs Iloon
Gaat over liefde voor verantwoorde voeding, want goed eten maakt je van binnen en van buiten mooi. Ik wil je laten zien wat gezond eten inhoud en hoe je dat makkelijk in je eigen leven kunt toepassen. Mijn passie is om jou te inspireren, motiveren en coachen op weg naar een happy, healthy en foody lifestyle.
Designed & Developed by Web Develope