Gisteren een heerlijke curry gemaakt met restjes die ik nog in de koelkast had. Het is echt super lekker. Probeer zelf maar…
Dit heb je nodig:
Hoe gaan we het bereiden:
Bereid de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Let op de rijst duurt ongeveer 45 min. Doe het gehakt in een kom, voeg de paneermeel, ei, peper, ketjap, knoflook, chili peper en zout toe. Kneed goed door elkaar en maak er kleine balletjes van. Doe de kokosolie in de pan. Bak de balletjes rond om bruin en gaar. Voeg de groente toe. Als ze bijna beetgaar zijn giet dat de kokosmelk erbij en de bamboe. Laat nog even stoven en server dit heerlijk gerecht met zilvervlies rijst.
Enjoy Good Food Good Life
Liefs Iloon
PS: Glutenvrij paneermeel maak je heel gemakkelijk zelf met glutenvrij brood. Laat het brood goed drogen. Maal het brood zeer klein in de keukenmachine. Bewaar in een afgesloten pot.
Gaat over liefde voor verantwoorde voeding, want goed eten maakt je van binnen en van buiten mooi. Ik wil je laten zien wat gezond eten inhoud en hoe je dat makkelijk in je eigen leven kunt toepassen. Mijn passie is om jou te inspireren, motiveren en coachen op weg naar een happy, healthy en foody lifestyle.
Designed & Developed by Web Develope