|

groene smoothie peer&spinazie

Ik moet eerlijk bekennen. Ik had het niet zo op groene smoothies. Was een beetje bevooroordeeld. Groente en fruit samen leek mij niets. Toch maar een keer de stoute schoenen aangetrokken en heb ik er een gemaakt. Deze dus. EERLIJK IS EERLIJK ik vond het heerlijk en ik was ook meteen om. Zelfs mijn kinderen moesten het proberen. En ook zij waren aangenaam verrast. Nog niet hun favoriete smoothie, dat blijft toch frambozen.

 

Groene smoothie peer&spinazie

Dit hebben we er voor nodig:

  • 1 rijpe peer
  • 2 handjes verse spinazie of meer naar smaak
  • 1 glas water
  • blender

Was de spinazie en de peer goed. Ontdoe de peer van het klokhuis. Doe alle ingrediënten in de blender en laat een minuut draaien. Kijk zelf even hoeveel water je wilt gebruiken: neem een klein glas wanneer je van een dikke smoothie houdt en doe er wat meer water bij wanneer je het liever wat meer vloeibaar drinkt. Het zelfde geld voor de spinazie. Naar smaak meer toevoegen.

Enjoy Good Food Good Life

Liefs Iloon

Vergelijkbare berichten