Als je eenmaal zelf pesto hebt gemaakt, geloof mij, dan wil je geen kant en klare pesto meer uit een potje. This is the real thing.
Wat hebben we ervoor nodig:
1 basilicumplantje
100 g pijnboompitten
100 g Parmezaanse kaas
extra vierge olijfolie
zwarte peper en zeezout
Zo gaan we het klaarmaken:
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan totdat deze lichtbruin zijn. Knip de basilicum plant tot aan de aarde. Was de basilicum blaadjes en stengeltjes goed. Pel de knoflooktenen en hak ze in grove stukken.
Pak een keukenmachine en maal de basilicumblaadjes/stengels, de knoflook, de pijnboompitten en de Parmezaanse kaas tot een gladde massa. Voeg beetje bij beetje de olijfolie toe totdat de juiste dikte ontstaat. Breng de groene pesto op smaak met zout en peper. Je kunt deze pesto zeker een week in de koelkast bewaren.
Enjoy Good Food Good Life
Liefs Iloon
Gaat over liefde voor verantwoorde voeding, want goed eten maakt je van binnen en van buiten mooi. Ik wil je laten zien wat gezond eten inhoud en hoe je dat makkelijk in je eigen leven kunt toepassen. Mijn passie is om jou te inspireren, motiveren en coachen op weg naar een happy, healthy en foody lifestyle.
Designed & Developed by Web Develope