Deze pizza van naanbrood krijgt een topping van kerrie courgette, groene peper en romige mozzarella.
Zo maken we het klaar:
Bekleed de bakplaat met bakpapier. Meng in een kom het kerriepoeder, de kurkuma en 1 el olie. Schep de courgettes hierin om. Bestrijk elk stuk naanbrood met 1 el gezeefde tomaten en verdeel hierover de mozzarella, courgette, ui en groene peper. Sprenkel er nog 1½ el olie over. Bak de pizza’s in het midden van de oven in 15 min. of tot het brood knapperig is en de mozzarella smelt. Strooi er vlak voor het serveren muntblaadjes over.
Enjoy Good Food Good Life
Liefs Iloon
Gaat over liefde voor verantwoorde voeding, want goed eten maakt je van binnen en van buiten mooi. Ik wil je laten zien wat gezond eten inhoud en hoe je dat makkelijk in je eigen leven kunt toepassen. Mijn passie is om jou te inspireren, motiveren en coachen op weg naar een happy, healthy en foody lifestyle.
Designed & Developed by Web Develope