pittige naanbrood pizza
DoorIlona

Deze pizza van naanbrood krijgt een topping van kerrie courgette, groene peper en romige mozzarella.
Dit heb je nodig:
- 2 tl kerriepoeder
- 1 tl gemalen kurkuma
- 1½ el olijfolie
- 2 stuks courgettes
- 4 stuks naanbrood
- 4 grote el gezeefde tomaten
- 2 bollen mozzarella
- 1/2 rode ui in dunne ringen
- zout en zwarte peper naar smaak
- muntblaadjes als garnering
Zo maken we het klaar:
Bekleed de bakplaat met bakpapier. Meng in een kom het kerriepoeder, de kurkuma en 1 el olie. Schep de courgettes hierin om. Bestrijk elk stuk naanbrood met 1 el gezeefde tomaten en verdeel hierover de mozzarella, courgette, ui en groene peper. Sprenkel er nog 1½ el olie over. Bak de pizza’s in het midden van de oven in 15 min. of tot het brood knapperig is en de mozzarella smelt. Strooi er vlak voor het serveren muntblaadjes over.
Enjoy Good Food Good Life
Liefs Iloon
Tags
aardbeien
asperges
avocado
biologisch
bloemkool
broccoli
chocolade
citroengras
courgette
curry
detox
ei
eieren
eivrij
fruit
geitenkaas
geklaarde boter
gember
gezond
glutenvrij
griekse
havermout
havervlokken
kaneel
kikkererwten
kokosmelk
kokosolie
kurkuma
lactosevrij
linzen
maple syrup
mozzarella
muesli
olijven
paprika
pompoen
rucola
salade
soep
spinazie
suikervrij
tomaat
tomaten
vegetarisch
vinaigrette