Even een dagje rustig aan doen! Nou dan is deze salade een perfecte maaltijd.
Hier het complete recept:
Voor de marinade heb je 1 teentje knoflook, 1 limoen, 1 tl chilivlokken, 6 el olijfolie, zout en peper nodig.
Verder : 4 biefstukken van ca. 100 g, 2 courgettes, 100 g rucola, ½ bosje peterselie, 1 handje zonnebloempitten, 1 handje pompoenpitten, 75 g pecorino
Knijp het sap uit de limoen. Pers de knoflook uit en voeg dit toe aan de limoensap samen met de olijfolie, chilivlokken en zout en peper. Leg de biefstuk in de marinade, circa 30 minuten.
Snij de courgettes in plakken en grill ze op een grilplaat. Was de rucola en laat goed uitlekken. Hak de peterselie fijn en meng met 2 el olijfolie, zout en peper. Schep een beetje marinade in de pan en bak de biefstukken rood of roze van binnen. Verdeel de rucola en courgettes over de borden en sprenkel de dressing erover. Zout en peper naar smaak. Snij het vlees in plakken en verdeel over de salades. Bak de pitten in de pan van de biefstukken even aan. Schaaf de kaas met de dunschiller en maak de salades af met kaas en pitten
Enjoy Good Food Good Life
Liefs Iloon
Gaat over liefde voor verantwoorde voeding, want goed eten maakt je van binnen en van buiten mooi. Ik wil je laten zien wat gezond eten inhoud en hoe je dat makkelijk in je eigen leven kunt toepassen. Mijn passie is om jou te inspireren, motiveren en coachen op weg naar een happy, healthy en foody lifestyle.
Designed & Developed by Web Develope