vispannetje
DoorIlona

Vis is een goede bron van Omega 3. Daarom probeer ik minimaal 1 x per week vis te eten. Deze keer heb ik gekozen voor kabeljauw. Niet zo’n hele vette vis, maar wel een hele makkelijke vis om mee te koken. Je weet hoe vetter de vis hoe meer omega 3. Bijvoorbeeld zalm, haring, makreel en paling. Dit gerecht kun
Wat hebben we allemaal nodig.
- 4 kabeljauwfilets
- 1 blikje tomaten (goede kwaliteit) 400 ml
- 200 ml water
- 1 tl tijm
- 1 tl basilicum
- 1 gesnipperd uitje
- 1 of 2 teentjes knoflook
- peper en zout
- evt 1 gedroogd pepertje
Hoe gaan we het klaarmaken.
Fruit de uitjes, knoflook en evt pepertje in een koekenpan. Voeg de tomaten, water en kruiden toe. En laat het even pruttelen. Breng op smaak met peper en zout. Leg de kabeljauwfilets in de saus en laat nog even doorkoken. Keer halverwege de filets om. En klaar is het vispannetje.. Smakelijk…
Enjoy Good Food Good Life
Liefs Iloon
