Vis is een goede bron van Omega 3. Daarom probeer ik minimaal 1 x per week vis te eten. Deze keer heb ik gekozen voor kabeljauw. Niet zo’n hele vette vis, maar wel een hele makkelijke vis om mee te koken. Je weet hoe vetter de vis hoe meer omega 3. Bijvoorbeeld zalm, haring, makreel en paling. Dit gerecht kun
Fruit de uitjes, knoflook en evt pepertje in een koekenpan. Voeg de tomaten, water en kruiden toe. En laat het even pruttelen. Breng op smaak met peper en zout. Leg de kabeljauwfilets in de saus en laat nog even doorkoken. Keer halverwege de filets om. En klaar is het vispannetje.. Smakelijk…
Enjoy Good Food Good Life
Liefs Iloon
Gaat over liefde voor verantwoorde voeding, want goed eten maakt je van binnen en van buiten mooi. Ik wil je laten zien wat gezond eten inhoud en hoe je dat makkelijk in je eigen leven kunt toepassen. Mijn passie is om jou te inspireren, motiveren en coachen op weg naar een happy, healthy en foody lifestyle.
Designed & Developed by Web Develope