Voedings- en suppletie advies

Er zijn veel verschillende redenen waarom mensen aan hun eetpatroon willen werken; van het verliezen van overtollige kilo’s tot het verminderen van bepaalde klachten die gerelateerd kunnen zijn aan voeding zoals vermoeidheid, een slechte huid & darmproblemen. Ofwel dat mensen graag wat meer willen weten over voeding en hoe ze dat in de praktijk kunnen brengen.

 

Daarnaast zijn veel mensen de weg kwijt op het gebied van gezonde voeding. Door alle tegenstrijdige berichten in de media zie je vaak door de bomen het bos niet meer (want wat is nou wel gezond en wat niet?).

 

Dan zit je hier goed, want naast mijn weblog, geef ik persoonlijk voedingsadvies. Als gediplomeerd voedingsdeskundige en lifestyle coach help ik iedereen graag op weg naar een gezonder & gevarieerder eet- en leefpatroon en begeleid ik je tot dat je je doel hebt bereikt.

 

                Voeding is de basis van de lichamelijke gezondheid

                samen met erfelijkheid, beweging en levensstijl.

 

Naast je voedingspatroon kijk ik ook naar wat je eet en wanneer je eet en hoeveel je beweegt. Dan stel ik samen met jou een voedingsschema op. Soms moet je minder eten, maar vaak ook meer. Klinkt raar maar je gaat anders eten. Kleine veranderingen in je leef- en eetgewoontes kunnen al een verschil maken.

 

                Het is een investering in jezelf en in je gezin.

 

Enjoy Good Food gaat uit van onbewerkte voeding, gezonde vetten, zonder geraffineerde suikers, geen pakjes en zakjes en geen kant en klare maaltijden meer. Alleen nog maar puur en eerlijke producten. Mijn advies is precies wat jouw lichaam nodig heeft.

 

Ik help je ook graag bij het maken van de juiste keuze in de supermarkt, je keuken weer healthy proof maken of voedingsadvies tijdens je zwangerschap. Heb je vragen mail me dan gerust: info@enjoygoodfood.nl

 

See you soon

Enjoy Good Food Good Life

Liefs Iloon